Spring til indhold

Vejkrydset Ringkøbingvej/Stilbjergvej markeret med 70 km trafiktavler

b13_stop 70km_100mm

Et længe næret ønske i Trafikgruppen Ringkøbingvej er nu endelig blevet realiseret med fartbegrænsning i det farlige vejkryds, der er en del af skolevejen til Friskolen i Mejls.

Kommunens afdeling Vej og Park har behandlet vores ansøgning om en trafiksikring ikke mindst for den bløde trafik som skolebørnenes passage i vejkrydset.

Det skal også bemærkes, at det er Politiet, der har skulle godkende kommunens forslag til omtalte trafiksikring.

Om 70 km tavlerne opsat på Ringkøbingvej kun 100 m før krydset er nok til, at farten bliver sat ned på dette korte vejstykke , må tiden vise. Det positive er selvfølgelig her og nu, at bilistens opmærksomhed bliver skærpet.

På Stilbjergvejen er der med ekstra opsat Stop skilt med tekst 250 m og det gamle Stop skilt med tekst 100 m markeret optimalt, at der forude kommer et farligt vejkryds.

Forvaltningen har også behandlet Trafikgruppens ønske om fartbegrænsning på Stilbjergvej fra vejkrydset og til Askærgårdvej/Mejlsvej. Også her er det Politiet, der har den endelige afgørelse om trafiksikring. Der er derfor truffet aftale mellem kommunens Vej og Park og Politiet, at der i foråret skal foretages trafikmålinger på vejstykket ved hjælp af udlagte kabler.

Falder resultatet ud til vores fordel, vil arbejdet med trafiksikring af vejstykket (som betragtes som skolevej til Friskolen) blive udført senest i forbindelse med cykelstiens etablering langs Ringkøbingvej i 2017.

Med venlig hilsen

Trafikgruppen Ringkøbingvej

Del på Facebook

Juni 2024

Præsentation af MOT

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Vejret fra DMI