Spring til indhold

Mejls

Mejls – et godt sted at vokse op og bo

Mejls er et godt sted at vokse op. Med Friskolen og dens skolefritidsordning, og nu snart og en naturbørnehave, er Mejls det ideelle sted at bosætte sig hvis du har børn.

Her er luft og rum til at udfolde sig på, og her lærer børnene at passe på hinanden på tværs af alders trin. Det er ikke mange stede, hvor du både kan bo på landet og samtidigt have

En friluftslandsby i smukke omgivelser

Mejls er Vardes historiske landsby. Det præger mange måder vores lille hyggelige landsby, hvor du både finder stråtækte bondegårde og gravehøje på markerne rundt om. Byens “hovedgade” er en grøn oase, hvor mange træer giver stemning og hygge.

Mejls ligger i naturskønne omgivelser, hvor der er masser af muligheder for friluftsliv. På den ene side ligger Frisvad Bæk og slugten “Æ Vondel” og på den anden side breder markerne sig ud i et let kuperet terræn. Specielt nyder MOT Friskole og Naturbørnehaven Engen godt af den smukke beliggenhed, hvor de har mange spændende friluftsfaciliteter.

I den nordlige ende af Mejls ligger Bjerggårde, som med sin klynge af kulturhistoriske gårde pryder landskabet. Mange af gårdene er erklæret for bevaringsværdige, og de er en stor del af Mejls’ historiske baggrund som bondesamfund.

Lidt uden for Mejls ligger Frisvad. I en klynge tæt på Frisvad bæk ligger en lille gruppe af huse som igen er omkranset af flere gårde.

Marts 2024

Præsentation af MOT

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Vejret fra DMI