Spring til indhold

Tillykke MOT Multi

Støtteforeningen for Mejls Orten Tinghøj Friskole skriver:

Endelig. Så lykkedes det!

Efter at vi i mange år har kæmpet for at få MOT-Multi til at blive til virkelighed er vores drømme og håb om at bygge en hal med tilhørende omklædningsrum og klasselokaler blevet opfyldt.
Siden påske, hvor vi fik et nej til det store MOT-Multi projekt, har vi arbejdet hårdt og intensivt for at finde ud af, hvad vi så skulle gøre. Projektet var bare for godt til at give op. Derfor har vi arbejdet med at dele projektet i faser. Fase 1 er 3/4 hal og 300 m2 skolelokaler. Fase 2 er en hel hal og 300 m2 skole. Fase 3 er den store udgave.
Vi har arbejdet meget med et budget for fase 1, hvorledes det hele så ud med indtjening og udgifter her, og har håbet at kunne finde samarbejdspartnere til dette. Torsdag d. 16.6. var vi i Jyske Bank, Varde og præsenterede vores nye oplæg. Vi var meget optimistiske efter mødet og blev lovet et hurtigt svar. Tirsdag d. 21.6. holdt orienteringsmøde om Støtteforeningens aktiviteter indtil nu, kunne vi ikke sige noget endeligt, men i dag, d. 24.6.2011., kan vi meddele, at vi har indgået en aftale med Jyske Bank om finansiering til både fase 1 og fase 2.
Så nu kan vi endelig få sat gang i byggetilladelse som er hos kommunen, og diverse udvalg som har været lidt i dvale, fordi vi ikke har haft finansieringen på plads.
Vi ser frem til den ekstraordinære generalforsamling i august, hvor vi gerne skulle vedtage “konfirmandopsparingen”, som er en vigtig del af økonomien i MOT-Multi.
Vi håber I alle får en god sommer – og følg venligst med på skolens hjemmeside www.mot-friskole.dk samt på www.mot-info.dk – hvor sidste nyt vil blive lagt ud.
Vi glæder os til at se jer alle efter sommer til mere information.
God sommer
Støtteforeningen

Se også indlæggene om informationsmødet d. 21.6.2011 og om indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.

Fase 2 - stueplan
Fase 2 - 1. sal
Del på Facebook

Maj 2024

Præsentation af MOT

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Vejret fra DMI