Spring til indhold

Stafet For Livet 2017

Vi vil hermed sige tusind tak til alle jer, der støttede op om Mejls-Orten-Tinghøj holdet. Vi havde en rigtig dejlig weekend med mange gode ting på Stafetprogrammet samt dejlige mennesker der deltog i stafetten. Der var hygge, gode snakke, dejligt vejr, kaffe på kanderne og kage og ikke mindst samvær med hinanden på kryds og tværs af området.

Det er med stor stolthed at vi kan fortælle, at vi ved fælles indsats har fået samlet og gået 36.730,00 kr. ind indtil nu, (der mangler stadigvæk lidt indbetalinger), det er så flot af jer alle.

Vi var i år 33 deltagere og vi fik gået 326 km.

Kæmpe stort tak til alle, der på hver sin måde, gik eller løb, til dem der købte lysposer til lysceremonien, dem som skænkede donationer til holdet, dem der gav gaver til auktionen, Bianca der lavede ansigtsmaling, kagebagerne og til alle dem som ydede praktisk hjælp.

Kæmpe stort tak til alle vore sponsorer som var med til, at vi kunne opnå et helt vild imponerende resultat, der var med til at sætte vores lille område i fokus.

Vore sponsorer var:

Teglgårdens Tømrer & Snedker, Vigsøs Madcirkus, Busck & Co.,

Sydvestjysk Klovpleje, Linding Biler, Tinghøj Smede og Maskinforretning, Jacob Bjerre Industri, Sakskær Maskiner, Autohjælp Tinghøj Biler, Varde Maskinstation, Bruuns Entreprise, Palle Lund, Poul Pedersen & Søn, Bruun Din Tøjmand, Varde Brolægning & Kloak, Fonden Tinghøjgård, Linde Ejendomme, HT Belægning, JE Mathiasen Byg & Bolig, Elmely Maskiner, Kommoden V/ Vita Tryk, Bygma Agerbæk, Troels Billeschou, Varde Fodboldgolf, TTI Techtronic Industries Nordic, Lysstøberiet Pråsen,

Smoke It All, Spiseriget, Au2parts Varde, Fiskesøerne ved Borris & Hebo,

Tinghøj Service Udlejning, Lokal Brugsen Tinghøj, Warwik Bryghus.

Håber vi alle ses til Stafet For Livet i 2018

 

Venlig hilsen

Mona Sørensen og Jeanette Lund

Del på Facebook

Juni 2024

Præsentation af MOT

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Vejret fra DMI