Spring til indhold

Søg tilskud til dit arrangement

MOT Borgerforening har i samarbejde med de lokale bestyrelsesmedlemmer i Udviklingsrådet Varde Opland nogle midler (penge) til borgerinddragende aktiviteter.

Varde Kommune giver hvert år et beløb til de 9 udviklingsråd i kommunen til synliggørelse af udviklingsrådenes eksistens og arbejde. Heraf får MOT-området årligt et beløb på omkring 14.000, – kr. Udviklingsrådets medlemmer fra Mejls-Orten-Tinghøj og MOT Borgerforening, vil således kunne støtte et offentligt arrangement målrettet for egnens beboere.

Nogle eksempler kunne være at man søgte om et tilskud til tryllekunstner, der underholder til sportsugen. Tilskud til forplejning til et borgermøde eller tilskud til naturvejleder til et ”ud i naturen arrangement” er også et par eksempler.

Ansøgningsfrist vil være ca. 1. februar 2020, for arrangement der afholdes i 2020, men send ansøgning så hurtigt som muligt. Der vil blive givet tilsagn om støtte efter først til mølle-princip indtil pengene er brugt. Hvis der bliver givet tilskud fra Udviklingsrådet Varde Opland til et arrangement, skal der oplyses om dette i opslag omkring den pågældende begivenhed.

Ansøgning om tilskud til dit arrangement kan sendes til en af følgende:

Del på Facebook

Maj 2024

Præsentation af MOT

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Vejret fra DMI