Spring til indhold

Nyt fra Støtteforeningen for MOT Friskole og Naturbørnehave

Friskolen

Den 19. oktober afholdt vi sammen med Friskolen en ekstraordinær generalforsamling, hvor det blev endelig vedtaget at Naturbørnehaven skulle med i det officielle navn. Så nu er det ved at være en meget lang navn både at skrive og sige, men det vidner jo kun om at der er godt gang i både Friskolen og Naturbørnehaven. Samt naturligvis også MOT-Multi.

Da vi gerne vil give flere muligheder til både store og små, har vi gennem længere tid arbejdet med at få mere liv og bedre faciliteter til både SFO børnene og de lidt større elever. Dette er der kommet et super godt og gennemarbejdet projekt ud af som vi har valgt at kalde Natur SFO og udeskole. I starten af december modtog vi tilsagn fra LAG Varde-Fanø, om at de ville støtte projektet med 135.000,-. Dette er vi super glade for og vi er på nuværende tidspunkt i fuld gang med at søge andre fonde om flere midler, hvilket vi ser optimistisk på. Det er dejligt at vi kan tilbyde både store og små gode faciliteter og at vi bedre kan udnytte vores fantastiske beliggenhed.

Den 21. november var der et stort ryk ind af både store og små. En fantastisk dag hvor der blev nydt en dejlig middag i aulaen, hvor Familie og Fritid hjalp med dette. Derefter nydt en kop kaffe. Tombolaen blev udsolgt på ingen tid, og der var mange fine gaver. Vores nørklebod er bestemt også værd at nævne. Der har været nogle få kreative sjæle som har lavet nogle flotte ting som hurtigt blev solgt. Ligeledes blev de småkager og mandler som klasserne sammen har brugt en hyggelig aften på at lave, næsten udsolgt. At en sådan bod kan give næsten 8.000,- i overskud vidner om de kræfter som er lagt i at planlægge dette. Julebazaren i MOT-Multi er uden tvivl blevet en fast del af vores julemarked. Der blev solgt 98 stande ud af 100, så det må siges at være super flot. Der var også mange besøgende udefra i år, hvilket nok også er vigtigt at vi husker at sprede budskabet om markedet. De som havde standene var også godt tilfredse med salget, så det var en god dag for alle. Ligeledes havde vi fået hjælp af tidligere forældre og naboer til stedet som hjalp til i Folkekøkkenet med at servere til alle gæsterne. Alt i alt må vi sige at det var en super dag, og vi fik et flot overskud på ca. 26.500,-. Vi vil gerne sige en stor TAK til alle som hjalp til denne dag, uden de mange frivillige hænder kan en sådan dag bare ikke forløbe så godt og samtidig give et overskud, som naturligvis bliver brugt bedst muligt på stedet.

Salget af billetter til Hans Pilgaard er skudt godt i gang. Der er solgt en pæn del både til selve foredraget og til spisningen. Så når man tænker på at der stadig er lidt tid til endnu er det kanon. Men det vil være dejligt om i ville hjælpe os med at sprede budskabet længere ud.

Der er stadig gang i indsamlingen af mælkelåg og skriveredskaber. Der bliver samlet på livet løst, så har i nogle til at ligge så venligst afleverer dem på opsamlingsstederne. Det er utrolig nemme penge at tjene.

På vegne af Støtteforeningen                                Birgit Hansen

Del på Facebook

Maj 2024

Præsentation af MOT

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Vejret fra DMI