Spring til indhold

Nyt fra Støtteforeningen For Mejls-Orten-Tinghøj Friskole og Naturbørnehave

Støtteforeningen søger hjælpere til Bork Havn Musikfestival. Festivalen foregår i perioden tirsdag den 2. august til lørdag den 7. august 2016.

Vi skal hjælpe med at regulere trafikken når de overnattende festival gæster ankommer fra tirsdag middag, og holder i kø på den store græsmark indtil portene åbnes ind til campen kl. 17.00. Ligeledes vil vi blive klædt på til at besvare en masse spørgsmål, da vi er de første personer som gæsterne møder.

De andre dage skal vi tage imod betaling for parkeringen, på den store lukkede parkeringsplads ved tivoli/koncertpladsen.

Som tak for dette modtager hver hjælper:

1 stk. T-Shirt, gratis adgang til festival pladsen(dog ikke det store telt), gratis overnatning på festival camp, forplejning når du er på vagt.

Vores opgaver starter hver dag kl. 12 – og frem til sidste koncert er færdig, ca. o2.00. Vi forventer at dele dagene mellem flere vagter, så har du en dag eller mere hvor du og evt. en kammerat har lyst til at hjælpe Støtteforeningen med at tjene nogle penge så meld endelig tilbage til os.

Du kan også få yderligere oplysninger om opgaverne ved at kontakte

Peter Christiansen på mobil: 22346627

 

Lej MOT-Multi.

Har du/eller dit firma lyst til at bruge nogle aktive timer i MOT-Multi, så er der mulighed for at leje MOT-Multi fast en timer eller flere hver uge. Vi er nu ved at planlægge vinter sæsonen i hallen, så derfor er det nu vi måske kan flytte lidt rundt på tingene for at få netop jeres ønske opfyldt.

 

Hvis dette har interesse så venligst kontakt Birgit Hansen mobil 40897915.

 

Del på Facebook

Juni 2024

Præsentation af MOT

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Vejret fra DMI