Spring til indhold

Nyt fra støtteforeningen

Så er der taget hul på et nyt år igen, og vi har i Støtteforeningen fået rundet julemarkedet af. Hvad gik godt og hvad kan vi gøre bedre til næste år?

Økonomien er gjort op og viser en indtjening på 23.500,-, og det er fuldt tilfredsstillende. Regnskabet for jule skrabe-kalenderne kommer derudover. Så er der igen lidt økonomi at gøre med til arbejdsdag og løbende bygningsvedligehold. Der er jo altid noget, der skal repareres og gøres pænere. Området foran lærerværelset begynder at være på plads. Der er plantet i plantekasserne og lærerne er i gang med at finde undervisningsgrej, som skal placeres på rio-nettene i kasserne. Inden længe kommer der borde mellem plantekasserne, så området kan bruges til udendørs undervisning, når vejret bliver til det igen i foråret/sommeren. I folkekøkkenet er der opsat plexiglas-plader på loftet i området omkring frugtboden- et krav fra Levnedsmiddelkontrollen.

I MOT-multi er der god aktivitet, eftermiddagene udnyttes til fodbold, gymnastik og nu også frisbee. Spændende nyt initiativ. I weekenderne bookes børnefødselsdage, sportsarrangementer og familie-komsammen. Bestyrelsen har besluttet at hæve prisen for udleje til 275,-/time og i lyset af de fine faciliteter i både hal, foyer og køkken synes vi det er yderst rimeligt. Michael Knudsen har overtaget arbejdsopgaverne omkring MOT-multi efter Birgit Hansen, se mere på www.mot-multi.dk.

I foråret ligger generalforsamlingen d. 19. april, og vi opfordrer alle som har interesse i skolen til at møde op. I år giver vi aftensmad så man ikke behøver at tænke på det, inden man skal afsted. Der er meget lille risiko for at blive valgt til bestyrelsen, så mød endelig op. Det er sådan en aften, vi skal drøfte godt og skidt og måske få gode ideer til nye aktiviteter fremad. Støtteforeningen er jo sat i verden for at renovere og vedligeholde skolen – og skaffe økonomi til det.

20. maj afholdes den årlige arbejdsdag, så sæt kryds i kalenderen, hvis du er forældre, men også gerne hvis du ikke er, men bare har lyst til at give en hånd og nyde det hyggelige samvær som altid følger med den dag. Det er en dag, hvor det er meget synligt hvor meget vi får lavet, når alle møder op og hjælper.

Del på Facebook

Maj 2024

Præsentation af MOT

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Vejret fra DMI